• Chinese Leader of Oil Well Cementing Test Instruments
  • Adi mundhut Control
  • Foamed Cement Slurry Mixing System
  • DSC_1798

About kesempatan

Shenyang Taige Oil Equipment iku industri Supplier anjog saka instrumen kanggo lenga testing, gas lan uga panas bumi cements, ngrancang, Manufaktur, porsi lan ndhukung ing instruments digunakake kanggo testing saben American Petroleum Institute (API) Keterangan 10 lan ISO9001 QMS, lan uga menehi instruments saben API Keterangan 13 kanggo slurry ngebur. Shenyang Taige Equipment Oil diadegaké ing taun 1999, iku salah siji perusahaan dhuwur-tech karo ibukutha Pendhaftaran Rmb20 yuta. Kanthi perkembangan tansah, perusahaan kita ...

ndeleng More

PRODUCTS Bintang

Baru

Tampilan Online Chat!