• Chinese Leader of Oil Well Cementing Test Instruments
  • Губење на течност контрола
  • Foamed Cement Slurry Mixing System
  • DSC_1798

за можностите

Шенјанг Taige нафта опрема е индустрија водечки снабдувач на инструменти за тестирање на нафта, гас и геотермална и цементи, проектирање, производство, служејќи и поддршка на инструменти што се користат за тестирање на Американскиот институт за нафта (API) Спецификација 10 и ISO9001 QMS, а исто така обезбедува инструменти по API Спецификација 13 за дупчење кашеста маса. Шенјанг Taige Масло Опрема основана во 1999 година, е една високо-технолошка компанија со регистрација капитал RMB20 милиони евра. Со континуиран развој, нашата компанија е ...

Гледај Повеќе

Избрана Производи

Нови пристигнувања

WhatsApp Онлајн Chat!