• Chinese Leader of Oil Well Cementing Test Instruments
  • Humbje Kontrolli Fluid
  • Foamed Cement Slurry Mixing System
  • DSC_1798

rreth mundësive

Shenyang Taige Oil Equipment është industria furnizuesi kryesor i instrumenteve për naftë testim, gazit dhe gjeotermale dhe çimento, projektim, prodhim, duke shërbyer dhe mbështetëse instrumentet që përdoren për testim për Institutit Amerikan të Naftës (API) Specifikimi 10 dhe ISO9001 SMC, dhe gjithashtu ofron instrumente per API Specifikimi 13 për suspensioni shpimit. Shenyang Taige Oil Pajisje themeluar në vitin 1999, është një kompani të teknologjisë së lartë me kapital regjistrimin e RMB20 milion. Me zhvillimin e vazhdueshëm, kompania jonë e ...

Shiko më shumë

Produktet e paraqitura

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!