• Chinese Leader of Oil Well Cementing Test Instruments
  • Cairan Loss Control
  • Foamed Cement Slurry Mixing System
  • DSC_1798

ngeunaan kasempetan

Shenyang Taige Minyak Equipment mangrupa industri supplier ngarah instrumén pikeun minyak nguji, gas sarta ogé geothermal cements, ngarancang, manufaktur, porsi jeung ngarojong instrumen dipaké pikeun nguji per Amérika Perminyakan Institute (API) spésifikasi 10 sarta ISO9001 QMS, sarta ogé nyadiakeun instrumen per API spésifikasi 13 pikeun slurry pangeboran. Shenyang Taige Equipment Minyak ngadeg di 1999, hiji parusahaan tinggi-tech kalawan ibukota pendaptaran RMB20 juta. Kalawan ngembangkeun sinambung, parusahaan urang urang ...

nempo More

produk diulas

ARRIVALS anyar

WhatsApp Online Chat!